Bioitalia
Bioitalia – виробник органічних продуктів, родом із Італії. Історія компанії розпочалася у 1994 році. Основні принципи бренду базуються на безпеці продукції, використанні новітніх технологій виробництва та екологічно чистому вирощуванні культур. Саме тому рекордно швидко макарони та соуси bioitalia стали справжньою легендою не лише в Італії, а й далеко за її межами.
Біоіталія - це зовсім новий підхід у виробництві органічної продукції. Бренд ретельно контролює ведення сільського господарства, дотримуючись вимог та норм на всіх стадіях виробництва. Офіційний сайт Bioitalia сповіщає своїх клієнтів про нові досягнення та розширення асортименту.
Виробник bioitalia провів колосальну роботу, щоб повністю унеможливити наявність шкідливих компонентів у своїй продукції. Наприклад, у консервованих продуктах Біоіталія немає БФА (бісфенол А). Сьогодні bioitalia томат та квасоля bioitalia консервують без додавання БФА. Як результат – екологічний та безпечний продукт.
Особливу увагу виробник приділяє захисту довкілля від забруднень. Сама компанія дотримується екологічного виробництва шляхом чергування культур, що засіваються. При вирощуванні рослин використовують лише натуральні добрива – виключені пестициди та хімічні добавки. Поля засівають насінням виключно місцевих сортів. Макаронні вироби bioitalia екологічні та безпечні, не містять ГМО та шкідливих компонентів.
Компанія Bioitalia своєю продукцією доводить, що органічне сільське господарство підтримує вікові італійські традиції, роблячи їжу смачнішою та здоровішою. Компанія відмовилася від інтенсивного ведення сільського господарства та направила сили на інвестування у здоров'я своїх покупців. Усі фрукти та овочі вирощують у екологічно чистому регіоні Італії – Сарно.