Блог
Христос воскрес!
Так вітаємось на Великодні свята ми всі - і той хто вірує, і той хто далек від церкви.
І всім нам дуже хочеться дива в ці святкові дні. Особливо зараз. Щоб все темне і руйнуюче наше життя залишилось позаду, а світле і радісне прийшло в кожен дім.
Масляна - це привід потішити себе маленькими
радощами у вигляді смачних сонечок 🌞 - млинців,
оладок, панкейків.
Млінці без глютену легко приготувати із спеціальними
або універсальними безглютеновими сумішами.
Смачні, щоденні та святкові, продумані та випробуванні рецепти із безглютеновими сумішами Dr. Schär.
Слово «борошно» у багатьох асоціюється з пшеничним - традиційним для слов'янської кухні. Однак, воно містить білок глютен, який провокує розвиток алергії і сприяє набору ваги. Пшеничне борошно стало поширеним через доступність і низьку собівартість хлібобулочних виробів. І навіть сьогодні мало хто знає, що існує борошно безглютенове, яке може стати корисною основою дієтичного і правильного харчування.
Ще зовсім недавно люди не підозрювали про існування глютену. Але 21 століття стало століттям відкриттів, в тому числі і в сфері продуктів. Вчені з'ясували, що в деяких злакових міститься білок глютен, який в народі називають клейковина. Цей білок призводить до збільшення маси тіла. Тому тим, хто хоче схуднути потрібно відмовитися від глютеносодержащіх продуктів. Але пізніше з'ясувалося, що відсутність глютену - не тільки фактор, що сприяє красивої фігури, але і головна умова здорового життя.