Низькобілковий хліб без глютену

Категорії

Перевірили рецепт виробника. Випекли хліб, згідно інструкції  на упаковці!
Пропорції інгредієнтів суворо дотрималися! Результат перевершив наші очікування!

Спробуйте і ви!

Випікали у хлібопічці Panasonic по програмі випікання хліба без глютену!

 

 

 

Для тіста   Примітки
Суміші-концентрат без глютену для випічки хліба низькобілкова ФКУ 500 г

ТМ Balviten

Тепла вода 440 мл

 

Рослинна олія 2 стол.л.  
Цукор 20 г  
Сухі дріжджі 7 г  
Сіль 5 г  

Приготування:
На дно хлібопічки всипаєте дріжджі, далі суміш борошна, цукор і сіль. Зверху додаєте рослинну олію і заливаєте воду. Виставляєте програму БЕЗ ГЛЮТЕНУ і чекаєте завершення програми.

Якщо вирішили вимісити тісто вручну, то і тут все просто. У теплій воді розмішуєте свіжі дріжджі (на цю порцію інгредієнтів потрібно взяти 20 грамів). Додаєте цукор, сіль, рослинну олію і вмішуєте борошняну суміш. Викладаєте тісто у форму для випічки, даєте йому піднятися протягом години у теплому місці, потім випікаєте у духовці до готовності.

А ми дістали свіжовипечений хлібчик з хлібопічки і дали йому охолонути під рушником! 🍞

І це все)) Результат на нашому фото 👍

Готувати простіше ніж здається!

Смачного!

Рекомендовані товари
Швидке замовлення
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*