Низькобілковий хліб без глютену
Перевірили рецепт виробника. Випекли хліб, згідно інструкції на упаковці!
Пропорції інгредієнтів суворо дотрималися! Результат перевершив наші очікування!
Спробуйте і ви!
Випікали у хлібопічці Panasonic по програмі випікання хліба без глютену!
Для тіста | Примітки | |
Суміші-концентрат без глютену для випічки хліба низькобілкова ФКУ | 500 г |
ТМ Balviten |
Тепла вода | 440 мл |
|
Рослинна олія | 2 стол.л. | |
Цукор | 20 г | |
Сухі дріжджі | 7 г | |
Сіль | 5 г |
Приготування:
На дно хлібопічки всипаєте дріжджі, далі суміш борошна, цукор і сіль. Зверху додаєте рослинну олію і заливаєте воду. Виставляєте програму БЕЗ ГЛЮТЕНУ і чекаєте завершення програми.
Якщо вирішили вимісити тісто вручну, то і тут все просто. У теплій воді розмішуєте свіжі дріжджі (на цю порцію інгредієнтів потрібно взяти 20 грамів). Додаєте цукор, сіль, рослинну олію і вмішуєте борошняну суміш. Викладаєте тісто у форму для випічки, даєте йому піднятися протягом години у теплому місці, потім випікаєте у духовці до готовності.
А ми дістали свіжовипечений хлібчик з хлібопічки і дали йому охолонути під рушником! 🍞
І це все)) Результат на нашому фото 👍
Готувати простіше ніж здається!
Смачного!