Масляна без глютену? Легко!
Масляна це привід потішити себе маленькими радощами у вигляді смачних сонечок 🌞 - млинців, оладок, панкейків.
Млинці без глютену легко приготувати із спеціальними або універсальними безглютеновими сумішами.
А ще ми додали маленький секрет-пораду до кожного рецепту, щоб Ваша масляна була найсмачнішою❤️
Базовий рецепт млинців
У суміш Mehl Farine додайте сіль, яйця і молоко.
Розмішайте до отримання однорідного тіста.
Додайте масло.
Накрийте тісто рушником і дайте відпочити 30 хвилин.
Жаримо на розігрітій пательні по пів хвилинкі з кожної сторони.
Додайте до млинців смачнючі соуси Nature`s Charm
Панкейки (млинці по-американські)
Змішайте суміш Mix C - Mix Pâtisserie з усіма інгредієнтами. Дайте тісту відпочити 30 хвилин.
На пательню з антипригарним покриттям додайте трохи олії. На один панкейк викладайте приблизно по 2 стол.ложки тіста.
Підсмажте з кожної сторони до насиченного золотистого кольору.
Щира порада - кокосове або вівсяне згущене молоко зробить Ваші млинці незвичайними і надзвичайними 👍
Оладки "як у бабусі"
Змішайте суміш для млинців ТМ Balviten із сухими інгредієнтами. Дадайте яйце, молоко і масло. Перемішайте до отримання однорідної маси.
Викладайте по 1 ст.ложці на розігріту пательню змащену олією. Підсмажте з обох сторін до пишності і золотавої скоринки.
До таких млинців ну дуууже пасує чайок з малини або смородини. Маленька порада - якщо не додавати воду, то маєте чудове варення, щоб полити оладки😊
Млинці-оладки на йогурті
Змішайте до однорідної маси суміш Mix It! Universal з цукром, яйцем та йогуртом. Додайте молоко.
Смажте млинці на розігрітій пательні з додаванням олії приблизно по 2 хвилини з кожної сторони, до збільшення і появи пухирців
Білий або чорний гарячий шоколад - це саме те, що потрібно додати для повноти смаку 🍮