Смачні рецепти з Dr.Schär

Категорії
Зміст
  1. Картопляний хліб
  2. Класичний бісквіт
  3. Гарбузові ньокки з сирним соусом
  4. Шоколадно-кокосове печиво

Картопляний хліб

Бажаєте чогось незвичного? Тоді спробуйте приготувати картопляний хліб!

500 г

суміш Mix-B

250 г пюре із відвареної картоплі
50 г маргарин
1 яйце
5 г сіль
10 г сухі дріжджі
АБО  
15 г свіжі дріжджі
325 мл тепла вода

Розчиніть у теплій воді дріжджі. Змішайте борошняну суміш з водою. Додайте сіль, м'який маргарин та яйце. Змішайте. Додайте теплу відварену картоплю. Вимішайте тісто до отримання гладкої одноріної маси.
Покладіть тісто у форму, змащену маслом і присипану борошном, накрийте вологим рушником і дайте тісту підійти у теплому місці 40 хвилин.
Випікайте у попередньо розігрітій духовці при 180° C приблизно 40 хвилин, а потім збільште температуру до 220° C і випікайте  протягом ще 10 хвилин (це потрібно, щоб з'явилась хрустка скоринка).

 

Класичний бісквіт

Смачний бісквіт - це гарна основа для торту. Додавайте улюблений крем та прикращайте за настроєм - результат буде чудовим!

200 г

суміш Mix-С

200 г цукор
6 шт.
яйця


Збийте яйця з цукром до посветління та збільшення в об'ємі. Обережно додайте борошняну суміш і перемішайте легкими рухами.
Вилийте тісто у форму змащену маслом та присипану борошном або на пергамент. Випікайте у попередньо розігрітій духовці при 180° C приблизно 30 хвилин. Прикрасьте за бажанням)

Гарбузові ньокки з сирним соусом

Ніжні і ароматні ньокки сподобаються всій сім'ї. Експеремнтуйте з соусами та отримуйте нові смаки!

150-200 г

суміш Mehl Farine

200 г гарбуз
300 г картопля
2 шт жовток
  мускатний горіх, сіль
  Для соуса
200 мл
вершки
100 г горгонзола
  зелений лук

Відваріть очіщену картоплю та гарбуз у підсоленій воді. Зробіить із них пюре. Додайте борошняну суміш, сіль, жовтки, спеції.
Вимесіть тісто до однородної консистенції. Сформуйте довгі ковбаски діаметром приблизно 1,5 см. Поріжте на шматочки довжиной по 2 см.
Для соуса прогріти вершки і розчинити в них горгонзолу.
Відварити ньокки у великий кількості киплячій підсоленій води. Готові ньокки подавати з сирним соусом та посипати луком.

 

Шоколадно-кокосове печиво

З чаєм, молоком або какао. Ще жодна дитина не відмовилась від цього печива)

150 г

суміш Mix-It Farina

 60 г
маргарин
70 г цукор
2 шт яйце
20 г кокосова стружка
60 г шоколад
  Для глазурі
60 г шоколад
40 мл рослина олія або слив.масло


Суміш Mix-It перетерти з маргарином. Додати цукор, кокосову стружку. По одному додати яйця. Поєднати все у м'яке тісто. Додати подрібнений шоколад.
Із тіста сформувати 20 кульок, трохи приплюснути їх і викласти на пергамент на противень. Випікати при 180 град.С 10-15 хвилин. Дати охолонути.
Для глазурі розтопити шоколад з маслом. Половинки печива окунути у глазур. З'їсти із задоволенням і друзями)

 

 
 
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*