Смачні рецепти з Dr.Schär
Картопляний хліб
Бажаєте чогось незвичного? Тоді спробуйте приготувати картопляний хліб!
| 500 г |
суміш Mix-B |
| 250 г | пюре із відвареної картоплі |
| 50 г | маргарин |
| 1 | яйце |
| 5 г | сіль |
| 10 г | сухі дріжджі |
| АБО | |
| 15 г | свіжі дріжджі |
| 325 мл | тепла вода |
Розчиніть у теплій воді дріжджі. Змішайте борошняну суміш з водою. Додайте сіль, м'який маргарин та яйце. Змішайте. Додайте теплу відварену картоплю. Вимішайте тісто до отримання гладкої одноріної маси.
Покладіть тісто у форму, змащену маслом і присипану борошном, накрийте вологим рушником і дайте тісту підійти у теплому місці 40 хвилин.
Випікайте у попередньо розігрітій духовці при 180° C приблизно 40 хвилин, а потім збільште температуру до 220° C і випікайте протягом ще 10 хвилин (це потрібно, щоб з'явилась хрустка скоринка).
Класичний бісквіт
Смачний бісквіт - це гарна основа для торту. Додавайте улюблений крем та прикращайте за настроєм - результат буде чудовим!
| 200 г |
суміш Mix-С |
| 200 г | цукор |
| 6 шт. |
яйця |
Збийте яйця з цукром до посветління та збільшення в об'ємі. Обережно додайте борошняну суміш і перемішайте легкими рухами.
Вилийте тісто у форму змащену маслом та присипану борошном або на пергамент. Випікайте у попередньо розігрітій духовці при 180° C приблизно 30 хвилин. Прикрасьте за бажанням)
Гарбузові ньокки з сирним соусом
Ніжні і ароматні ньокки сподобаються всій сім'ї. Експеремнтуйте з соусами та отримуйте нові смаки!
| 150-200 г |
суміш Mehl Farine |
| 200 г | гарбуз |
| 300 г | картопля |
| 2 шт | жовток |
| мускатний горіх, сіль | |
| Для соуса | |
| 200 мл |
вершки |
| 100 г | горгонзола |
| зелений лук |
Відваріть очіщену картоплю та гарбуз у підсоленій воді. Зробіить із них пюре. Додайте борошняну суміш, сіль, жовтки, спеції.
Вимесіть тісто до однородної консистенції. Сформуйте довгі ковбаски діаметром приблизно 1,5 см. Поріжте на шматочки довжиной по 2 см.
Для соуса прогріти вершки і розчинити в них горгонзолу.
Відварити ньокки у великий кількості киплячій підсоленій води. Готові ньокки подавати з сирним соусом та посипати луком.
Шоколадно-кокосове печиво
З чаєм, молоком або какао. Ще жодна дитина не відмовилась від цього печива)
| 150 г |
суміш Mix-It Farina |
| 60 г |
маргарин |
| 70 г | цукор |
| 2 шт | яйце |
| 20 г | кокосова стружка |
| 60 г | шоколад |
| Для глазурі | |
| 60 г | шоколад |
| 40 мл | рослина олія або слив.масло |
Суміш Mix-It перетерти з маргарином. Додати цукор, кокосову стружку. По одному додати яйця. Поєднати все у м'яке тісто. Додати подрібнений шоколад.
Із тіста сформувати 20 кульок, трохи приплюснути їх і викласти на пергамент на противень. Випікати при 180 град.С 10-15 хвилин. Дати охолонути.
Для глазурі розтопити шоколад з маслом. Половинки печива окунути у глазур. З'їсти із задоволенням і друзями)