INCOLA

Компанія Incola була створена у 2011 році командою спеціалістів по технології безглютенового виробництва. Виробничі лінії компанії були спроектовані таким чином, щоб повністю запобігти перехресному зараженню всього ассортименту безглютенових продуктів харчовими алергенами.

Безпека продукції Incola гарантується: сучасною виробничою інфраструктурою, кваліфікованим персоналом, а також численними випробуваннями сировини і готової продукції в акредитованих лабораторіях. Компанія гарантує високу якість і різномаїття запропонованих смаків, які зроблять раціон безглютенового харчування цікавим та оригінальним. Ви зможете з легкістю втілити свої кулінарні фантазії.  Продукція Incola - чудовий компроміс традиційного смаку та інноваційного виробництва.

Сортувати по:
Фільтр
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення

Назва бренду INCOLA походить від латинського слова Incola «член сім'ї».  Багаторічне вивчення ринку безглютенових продуктів дозволило компанії створити асортимент запропонованої продукції таким чином, щоб кожен мігг вибрати щось для себе.

Місія компанії INCOLA базується на багаторічному досвіді керівництва виробництвом безглютенового хліба та інших безглютенових продуктів. Основна увага при виробництві продукції приділяється якості та безпеці. Особлива увага приділяється технологіям виробництва та системі управління воробничою безпекою.

З травня 2017 року компанія INCOLA має Міжнародний сертифікат безпеки харчових продуктів IFS food, що гарантує безпеку та високу якість продукції. Політика компанії у сфері якості заснована на системі контролю не тілько всього виробничого процесу, а і постачальників сировини, що використовується на підприємстві. Компанія пишається своїм висококваліфікованим персоналом, а співробітники на виробництві систематично проходять навчання, щоб підтримувати безпеку і високу якість продукції.

С сентября 2017 года вся продукция сертифицирована Польской ассоциацией людей с глютеновой болезнью. Лицензионный знак перечеркнутого колоса является четким сигналом того, что маркированные им продукты безопасны для людей, страдающих пищевой аллергией и глютеновой болезнью, а уровень глютена не превышает 20 промилле.

В 2020 году компания INCOLA повторно победила в конкурсе «САМЫЙ ВКУСНЫЙ ХЛЕБ БЕЗ ГЛЮТЕНА» в категории классический хлеб длительного срока хранения.

Продукция компании заняла сразу 2 призовых места:
Хлеб свежий с зернами тм Incola – 1-е место,
Хлеб свежий с маком тм Incola – 2-е место.