Elovena

Elovena Gluten Free - це бренд продуктів без глютену від фінського концерну Raisio.
Компанія була заснована у Фінляндії і давно сподобалася покупцям із різних країн Європи. За довгі роки існування продукція бренду практично не змінилася.

Elovena Gluten-Free згідно міжнародних стандартів має відповідну позначку у вигляді перекресленого колоска, який означає що продукція не містить глютену.

Фінляндію заслужено вважають найекологічнішою країною Європи для вирощування вівса. Чисте повітря і вода, холодний північний клімат чудово підходять для вирощування вівсяних зерен. Завдяки близькості до полярного кола, у Фінляндії велика кількість світлових днів та холодний клімат. За рахунок цього зерно дозріває повільно, збагачуючись корисними мінералами. Як результат безглютенова вівсянка Elovena – криниця корисних речовин із цільних зерен. У ній збережені корисні вітаміни та мінерали. Це найкращий варіант сніданку.

Сортувати по:
Фільтр
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення

Безглютенові вівсяні пластівці можна використовувати не тільки у традиційному вигляді. Ви можете експериментувати та створювати з ними рецепти для безглютенової дієти. Це відмінний інгредієнт для приготування смачних та здорових страв.

Під торговою маркою Elovena Gluten-Free випускаються

  • Вівсяні пластівці без глютену різного часу приготування

  • Вівсяні галети без глютену - це пп снекі, зручний та корисний перекус.

  • Безглютенові дієтичні каші з ягодами - смачні та швидкі у приготуванні. Зручне фасування по окремих порціях дозволяє брати кашу з собою і притримуватися безглютенової дієти на работі або у подорожі)

  • Борошно без глютену - містить багато клітковини, високий вміст харчових волокон. З ним Ваша випічка без глютену буде корисною і здоровою.

Ваша безглютенова дієта під надійним контролем! Запорукою цього є використання цільнозернового ретельно очищенного вівса і аналіз кожної партії.