Перевернутий пиріг з фруктами

Категории

Сезон фруктів та ягід у розпалі!

Саме час готувати пиріг-перевертень.

Відомий рецепт адаптований під безглютенову випічку.

Для тіста   Примітки
Рисове борошно 150 г
 
Кукурудзяне борошно 50 г
 
Масло вершкове
50 г
або маргарин
Яйце 1 шт.
 
Холодна вода 3 ст.л.  
Сіль 0,5 ч.л.  
     
Для начинки    
Капуста свіжа
300 г
 
Цибуля 200 г  
Морква 100 г  
Рослинна олія
   для смаження
Сіль    
 Часник 2 зубчика  
Зелень свіжа
  петрушка, кріп
Для заливання пирога
   
 Вершки 20-33% або сметана
150 мл  
 Сир твердий або моцарела
50 г  
 Яйця 3 шт  
Зелень
  Зелена цибуля
Спеції
  Прованські трави, паприка, коріандр

Крок 1/6. Для тіста. Змішайте рисове борошно Balviten і кукурудзяне борошно Balviten у потрібних пропорціях. Яйце окремо змішайте з розтопленим вершковим маслом або маргарином, додайте холодну воду і сіль. Поєднайте отриману суміш з борошном і зберіть тісто в один комок. Розподіліть рівномірно готове тісто руками у ємності для запікання ( у мене кругла форма діаметром 28 см) формуючи бортики висотою 3-4 см.  Веделкою попроколюйте тісто у різних місцях.

Крок 2/6.  Для начинки. Підсмажте цибулю і моркву. Додайте пошинковану капусту і протушкуйте до м'якості. Посоліть за смаком. Наприкінці додайте подрібнені зубчики часнику та зелень. Залиште начинку трохи охолонути.

Крок 3/6. Для соусу поєднайте вершки, яйця та натертий завчасно сир. Додайте сіль та сухі спеції за смаком (паприку, коріандр, прованські трави). І зовсім по-весняному буде якщо додати ще й зелену цибульку!

Крок 4/6. Викладаємо на тісто готову начинку. Розподіляємо рівномірно і заливаємо соусом.

Крок 5/6. Випікаємо у розігрітій до 180 град.духовці приблизно 40 хвилин.

Крок 6/6. Обов'язковий)) Смакуємо з чаєм у колі найрідніших) 👨‍👩‍👧‍👦

Рекомендуемые товары
Быстрый заказ
Комментарии
Пока нет комментариев
Написать комментарий
Имя*
Email
Введите комментарий*